Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

25 de juny 2013

LA INSPECCIÓ ENS VISITA


Cada curs, la nostra escola –com tots els centres educatius- rep la visita del corresponent inspector/a de centre que, com li pertoca, segueix de prop les activitats escolars tot i inspeccionant la nostra gestió, organització i compliment de la normativa. Enguany i donat que estem immersos en la implementació del treball per projectes i del currículum integrat, vam creure oportú sol·licitar a la inspectora de nostre centre i presidenta de l’Associació d’Inspectors d’Educació de Catalunya (AIEC), Sra. Neus Ollé i Comas que oferís a les famílies de cicle superior i 1r i 2n d’ESO una conferència sobre El treball per competències, l’aprenentatge i l’avaluació (maig 2013). Cal dir que la Sra. Ollé acceptà de seguida la nostra proposta malgrat això excedís les seves obligacions amb l’escola.
La Sra. Ollé, coneixedora de la tasca que duem a terme i experta tant en els objectius que cal prioritzar per millorar l’educació, com de les diverses proves que mesuren les competències i habilitats que han d’aconseguir tots els alumnes per inserir-se en el distints graus del món laboral, ens informà sobre aquestes proves tot i posant èmfasi en el fet que totes són de tipus competencial. Així mateix ens il·lustrà sobre què vol dir ser competent i com es poden adquirir les competències a través dels actuals currículums. Finalment va elogiar i recolzar la nostra nova proposta pedagògica ja que esdevé una eina útil i profitosa per aconseguir que els alumnes siguin protagonistes del seu aprenentatge i obtinguin millors resultats en l’assoliment de les competències bàsiques del currículum.
Des d’aquesta pàgina web, volem expressar la nostra gratitud a la Sra. Ollé pel temps i la col·laboració prestades.

Si voleu consultar el document que la inspectora va lliurar a les famílies, on hi ha els aspectes més destacats de la seva intervenció, cliqueu aquí