Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

03 de juny 2014

Quina colla de grans persones!!!

"S’ha acabat el curs i us volem donar les gràcies per la vostra participació i assistència perquè per nosaltres ha estat un exemple de responsabilitat i compromís.
La vostra actitud davant les dificultats que us heu trobat al llarg del curs, no enfadar-vos perquè no surten les coses, també es motiu per admirar-vos.
Us volem agrair el fet de mostrar-nos confiança en tan poc temps i haver compartit part de la vostra vida amb nosaltres.
També volem compartir amb vosaltres com ens heu ajudat, hem descobert coses de nosaltres mateixos, com per exemple, la paciència que podem arribar a tenir, com hem pogut arribar a conèixer als nostres propis companys i que mai és tard per aprendre.

Donat que ha estat una experiència profitosa  i creiem que per vosaltres també, esperem que el proper curs repetiu i que durant les vacances seguiu practicant."

Aquestes són les paraules que els alumnes de 4ESO de l'optativa TIC han volgut compartir amb els avis i àvies el passat 2 de juny quan vam fer el comiat del curs.
Els seguidors d'aquest bloc, ja sabeu que des de l'escola es va impulsar una iniciativa de fer un treball de voluntariat pels avis i àvies de l'escola i ensenyar-los petites coses que poden fer amb el seu ordinador a casa. 
Feu click per veure fotos!!!