Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

14 de novembre 2013

RESULTAT DE LES ELECCIONS A REPRESENTANTS DE MARES I PARES D'ALUMNES

El procés electoral iniciat aquest curs per tal d’escollir mares i pares delegats de curs va culminar amb les votacions realitzades els dies 7 i 8 de novembre. En el document adjunt us informem dels resultats.
Cal dir que des de l’escola estem molt satisfets de la participació i de la bona acollida que ha tingut la realització d’eleccions per a formar un Consell de delegats de mares i pares. La iniciativa sorgia del desig de fer el procés més participatiu i no pas més feixuc, per això, el fet que a les votacions hi hagi acudit un nombre espectacularment més alt que a qualsevol altra votació escolar corrobora que les famílies del Cor de Maria-Sabastida volen viure de prop l’escola.
Volem agrair a totes les famílies que ha vingut a votar o que han delegat el vot en els seus fills/es, la seva col·laboració i encoratjar les que no han pogut o no han vist l’oportunitat de fer-ho perquè, en propers cursos, s’hi animin.
Així mateix volem dedicar un reconeixement especial a tots els candidats i candidates: als qui s’hi ha presentat per primera vegada, per la confiança; als qui ja porten temps col·laborant. perquè han decidit seguir oferint el seu temps i dedicació i, sobretot, als qui, en el darrer moment s’hi han presentat perquè, tot i haver estat ja delegats, han considerat que pagava la pena que el seu curs tingués un/a representant.
I per últim informar-vos que les famílies de P-3 que aquest any “estrenen escola” també tenen els seus pares/mares delegats de classe, escollits el dia de la reunió de curs que, per a ells, era la primera trobada conjunta del curs.
Us els presentem, tot i agraint-los molt la seva col·laboració:
Delegats/des de la classe de P-3 A:
Sra. Olga Castrillo López (mare de l’Alejandro Trapero)
Sra. Olga García Calduch i Sr. Daniel Mansilla Cànovas (pares de l’Abril Mansilla)
Delegats/des de la classe de P-3 B:
Sra. Eva Martí Ruiz (mare del Guillem Gimeno)
Sra. Olga García Calduch i Sr. Daniel Mansilla Cànovas (pares del Toni Mansilla)

A tots, moltes gràcies!!!


Nota als candidats/es (ara delegats/des):
Us esperem a l’escola el proper dilluns 18 de novembre (properament concretarem hora i ordre del dia) per fer la primera reunió del Consell. Recordeu que hi sou tots convidats, ja que per tal de facilitar l’assistència i la realització de tasques, és convenient que hi hagi dos delegats de cada classe.