Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

15 de novembre 2013

ADVENT- NADAL 2013


El viatge  amb Jesús de Natzarè

Jesús de Natzarè convida a fer un Viatge amb Ell: el Seguiment. Crida a iniciar el procés d’arribar a convertir-nos en deixebles: homes i dones que caminen amb Jesús vers el Regne del Déu-Amor. Aquest procés s’inicia amb l’opció realista, responsable i lliure de ser deixebles seus.

La consciència del fet que no som, sinó que ens anem fent. Que la meta no és tan decisiva com el camí. Que la difícil llibertat s’aprèn a cops d’opció. I que opció vol dir decisió de partir del lloc tranquil, dominat, vers un horitzó inèdit, inabastable.


Buda, Mahoma, Israel, Moisès, Elies, els Apòstols, Pau… són viatgers. Van passant. I en aquest caminar per la historia es converteixen per a nosaltres en Mestres, Profetes, Testimonis …


Des de l’experiència de Jesús tota la història cobra un nou sentit. Jesús es converteix en paràbola del desig humà que cerca ser feliç. L’evangeli és una resposta eficaç, radical, plena, a l’acompliment d’aquest  desig.


Malgrat totes les nostres mancances, si arribem fins on Jesús ens espera, Ell ens accepta tal com som, ens acull i ens permet desplegar la nostra riquesa interior.