Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

09 de maig 2013

invents que fan somriure!

Ja sigui des de casa, ben motivats per la mestra i els pares, o des de la complementària d'ExpressArt, un grup d'alumnes de la nostra escola s'han llençat a potenciar la seva creativitat i donar resposta a alguns problemes quotidians.
Després de seguir un procés de disseny complet i molt engrescador, els alumnes de 2n, 3r. 4t, 5è i 6è han arribat a desenvolupar uns prototips d'invents molt divertits! 

Qui diu que no podem trobar solucions creatives a problemes propers? 
Tot depèn de la nostra actitud! 

Ho veureu ben aviat, estem preparant un esdeveniment que aculli els grans dissenyadors del Corde. Tot és possible si ens esforcem i li donem la volta als problemes! 

Entre tots aquests invents que ens han fet somriure hem triat un. La tria ha estat molt difícil però al final ens hem decidit per l'invent:  
"Lavarero, de Johan Ascué" 
Aquest serà l'invent que representarà a l'escola al concurs d'invents del MIBA (Museu d'Invents de Barcelona) Un museu molt especial que us recomanem veure. (http://inventaresdivertit.com/ )

Aquest és l'invent d'en Johan, un barret molt especial!


Esperem que en gaudiu  i us atreviu a donar-li la volta als problemes! 

Recordeu: la creativitat és una actitud davant la vida! 

1 comentari:

Unknown ha dit...

aquest invent és molt interessant i sobretot molt pràctic li dono moltes felicitacions a aquest xaval tan intel · ligent