Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

27 de maig 2016

TROBADA OBERTA AMB FAMÍLIES ( dijous 2 de juny de 2016 (17.15h))

Barcelona, 27 de maig de 2016

Benvolgudes famílies,

Us recordem que, tal i com havíem anunciat al butlletí L’escola informa del mes de març, el dijous  2 de juny a les 17.15h farem la segona reunió amb famílies a la Sala Polivalent, entrada pel c/Escultor Llimona.

Aquests són, en termes generals, els temes que tractarem a la reunió :

Ø  Aspectes pedagògics i organitzatius de les tres etapes educatives.
Ø  Presència de l’escola al barri.
Ø  Valoració de les activitats festives realitzades.
Ø  Qüestions administratives a càrrec de la Sra. Ana Baz (quotes curs 2016-17, equipament informàtic, ordinadors 1r ESO...)
Ø  Torn obert de paraula.
Si teniu altres temes o propostes feu-nos-les arribar a través del correu electrònic.

Recordeu que a la convocatòria podrà assistir el pare/mare que hi estigui interessat i ho podrà fer a títol personal o, si la majoria del grup/classe i ell/a així ho decideixen, en qualitat de delegat/ada. Per a assistir-hi és necessari confirmar la assistència mínim dos dies abans de la reunió a través de correu electrònic direcció@cordemariasabastida.cat o de trucada telefònica a l’escola.

En cas que no hi hagi un mínim d’assistents (12 persones) anul·larem la trobada. De la mateixa manera -i per tal de fer trobades profitoses- si d’un grup classe hi volen assistir més de 4 persones, us demanarem que us distribuïu en altres trobades.

Atentament,

L’Equip directiu

Per facilitar-vos l’assistència us oferim un servei gratuït de “guarderia” per als vostres fills/es (des de P-3 fins a 6è).