Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

11 de desembre 2015

CAMPANYA DE NADAL

                                                  
                                                           “ I SI JO FOS TU? ”   

Barcelona, desembre de 2015


Benvolgudes famílies,
Tal i com fem fa molts anys, l’escola vol apropar-se a les famílies més necessitades organitzant una campanya de recollida d’aliments per col·laborar amb la tasca que fa la parròquia tot l’any.

A la Parròquia de Sant Marcel, s’entrega cada dimecres  un mínim de 10 productes d´alimentació i  1 o 2 de neteja (llar o personal).
Actualment venen moltes famílies que fan un total de més de 100 adults i uns 50 nens/es.
Últimament s’ha constatat l´augment de famílies espanyoles joves, amb criatures, i persones grans i vídues que no poden viure amb les pagues que reben.  
Si voleu participar-hi, us donem un llistat dels productes més necessaris i els podeu fer arribar a l’escola els dies 16, 17 i 18 de desembre.

Aliments: Oli, sucre, sucs, melmelada, cacau soluble, cereals, cafè soluble, briks de brou, llet, llaunes de tonyina i sardines, formatge en porcions, tomàquet fregit, algun producte nadalenc (torrons, polvorons...)

Productes de neteja i higiene personal: sabó, detergent per la roba, colònia de bany, xampú, gel... 

  • Els punts de recollida estaran situats: Carrer Cartellà 123 (pati), carrer Sabastida 12 (recepció), carrer Escultor Llimona 32 (vestíbul), carrer Sabastida 14 (passadís aules de P3).  


Els dies 21 de desembre un grup d’alumnes d’ESO acompanyats per professorat, portaran tots els productes que s’hagin recollit a la parròquia de Sant Marcel.

Agraïm les vostres aportacions i aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos unes molt
Bones Festes de Nadal

Departament de Pastoral