Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

18 de desembre 2012

VINE A CELEBRAR EL NADAL AMB NOSALTRES!

Arriba Nadal i ens agradaria molt que vinguéssiu a passar una estona amb tots nosaltres per veure i viure junts les petites espurnes nadalenques que, entre tots, hem anat escampant pel pati gran de l’escola
El dijous 20, a les 17,00 els vostres fills/es i l’equip de mestres us esperarem en el pati. Quan obrim les portes ens trobareu a punt per felicitar-vos les festes i desitjar-vos un bon any nou amb unes boniques cançons de Nadal. No tingueu pressa i, si podeu, no recolliu els nens i nenes fins que acabem de cantar.

En acabar podreu anar a veure el IV Pessebre Col·lectiu que, gràcies a l’enginy  i col·laboració de totes les famílies, serà un pessebre molt “encapsat” ja que veureu un reguitzell de capses i caixes representant les tradicionals figures del pessebre.
No us perdeu la cantata que muntaran els alumnes del Cor de l’escola al teatre, ni l’exposició de postals nadalenques que hem muntat amb els “christmas” del concurs de l’AMPA.
Tot això ho podreu assaborir mentre feu un tastet de dolços nadalencs (gentilesa d’Aramark) o espereu que el jurat del Concurs de Christmas de l’AMPA atorgui els premis a cada classe.

Aproximadament l’horari previst serà:

17,00 - 17,10:  Obrim portes, els pares entreu i espereu que els nens cantin               17,10 – 17,15:  Recolliu els nens/es
17,15 – 17,25:  Temps per veure el pessebre col·lectiu , escoltar la coral de l’escola, veure l’exposició de postals de Nadal...
17,25 – 17,35:  Oferiment del tastet de dolços (a càrrec d’alumnes d’ESO) i  lliurament dels premis del Concurs de Christmas.
17,35 – 17,50:  Acabem de mirar, de saludar-nos, de xerrar i desitjar-nos un feliç   2012
17,50 - 18,00:  Recollim, ens fixem que no hi hagi papers ni brossa a terra i cap a casa, que hi falta gent!

Pares, mares, iaios i iaies, tiets i tietes, “cangurs”... família tota, us hi esperem!