Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

20 de juny 2012

"Autoestima i assertivitat: com sentir-nos bé i segurs com a pares"

El passat 24 de maig vam fer la darrera conferència per a mares i pares. Aquesta vegada la sessió anava dirigida a les famílies de 3r, 4t i 5è de Primària.


La xerrada va pretendre  proporcionar a pares i mares informacions bàsiques sobre l’autoestima i l’assertivitat, els factors que condicionen el seu desenvolupament, els seus efectes sobre la persona i les estratègies que faciliten el seu desenvolupament en els fills i filles.


La Montse Duarte, mamà de la Blanca i l'Anna González, ens ha fet arribar aquest comentari que volem compartir amb tots vosaltres:



Vaig assistir a la xerrada que va fer a l’escola el passat dijous 24 de maig sobre Autoestima i Assertivitat. Temes, per cert, molt actuals i molt interessants. Sóc de l’opinió que l’educació emocional és bàsica per aprendre,  i que sense una bona salut emocional és impossible que cap persona pugui avançar.

La xerrada ens ha mostrat les maneres positives d’afrontar les situacions, bones eines de negociació amb els fills i ens ha fet reflexionar sobre la superació i l’esforç amb la projecció d’un vídeo molt adient "El circ de les papallones" (molt recomanat).

Tant la Judit (subdirectora pedagògica), com la Sònia (psicopedagoga), han sabut transmetre molt bé tots els conceptes sobre el tema, i han donat peu a que els pares/mares poguéssim participar cadascú amb les nostres vivències personals i així crear una mica de col·loqui.

Animo a tothom que de cara al curs vinent, proposem temes que puguin interessar a la Comunitat Educativa (pares/mares, mestres, professors, nens/es...) i a participar en aquestes xerrades que són importants, no només pels coneixements que adquirim, sinó per poder apropar més ESCOLA i FAMÍLIA.

Montse Duarte