Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

01 de febrer 2011

Voltem pel món 2010-2011

A la nostra aula d'acollida estem treballant el projecte “Voltem pel món", una activitat col·laborativa entre professorat i alumnat al voltant de competències transversals en general, especialment les comunicatives.

A partir de la interpretació de textos audiovisuals i escrits, de diferents tipologies textuals, els alumnes fan activitats col·laboratives de comprensió, de construcció de textos, de recerca i elaboració d’informació, de coneixement de l'entorn.

L'aula virtual i les TIC s’utilitzen com a instruments d’accés a la informació i de construcció del coneixement, TAC. En aquesta edició s’inclouran també activitats plurilingües.

La metodologia d'aprenentatge es basa en tècniques de treball per projectes, treball cooperatiu, treball en equip i en la construcció del coneixement. L’activitat va adreçada a l’alumnat nouvingut amb un nivell de llengua suficient per accedir a les activitats proposades i per ampliar-ne el contingut.
A través de l'aula virtual, de manera col·laborativa, s’anirà omplint un auca a partir de les activitats dels diferents grups que hi participem.
De moment hem enviat la nostra presentació i, dins la primera etapa del projecte, hem fet una joc de l'oca dels països. Voleu veure'l?

1 comentari:

Sònia Aymerich ha dit...

M'encanta!
És una feinada però segur que val la pena i els nanos gaudeixen i aprenen molt.
Felicitats per la feina feta i la iniciativa.
Sònia