Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

30 d’octubre 2014

CONSELL DE DELEGATS DE MARES I PARES D'ALUMNES

Barcelona, 29 d’octubre de 2014

Benvolguts delegats/es de mares i pares,

Us donem la benvinguda al Consell de mares i pares d’alumnes. És una satisfacció que vulgueu col·laborar amb l’escola essent representants del vostre grup-classe i us agraïm l’esforç i el temps que ens dediqueu; de ben segur aquesta contribució tindrà una repercussió positiva en la nostra tasca.
Per tal d’iniciar la col·laboració us convoquem a la primera reunió del Consell de delegats de mares i pares que està prevista, tal i com constava en el calendari electoral, per al proper dimarts 4 de novembre a les 17,15h.

En aquesta primera trobada hi serem tots els membres de l’equip directiu i ens agradaria que hi poguéssiu assistir tots els pares/mares delegats.

Us adjuntem la nostra proposta d’ordre del dia:
 Presentacions
 Valoració de les eleccions
 Funcions dels delegats/des
 Treball per equips: reflexió sobre el rol de delegat/ada i sobre les aportacions i/o actuacions que poden dur a terme.
 Posada en comú i torn obert de paraula

Per facilitar-vos l’assistència us oferim un servei gratuït de “guarderia” per als vostres fills/es (des de P-3 fins a 6è). Els nens/es s’estaran en una aula amb la Sra. Cristina Alguacil fins a l’acabament de la reunió que està previst cap a les 19,00h.

Us esperem a tots/es!
Salutacions.

L’Equip directiu

Nota: Us enviem també aquesta convocatòria a través del correu electrònic que tenim a la nostra base de dades.