Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

26 de maig 2014

VI GIMCANA COR DE MARIA-SABASTIDA (Comunicat de l'Escola)

Barcelona 30 de maig de 2014

B      Benvolgudes famílies,

Avui, Festa del Cor de Maria, us hem de comunicar una notícia molt trista per a tots nosaltres.
La Srta. Pilar Ponti mestra de la nostra escola durant més de 25 anys, ha mort després d’una llarga malaltia que no ha pogut superar.
La Srta. Pili va ser un exemple de mestra entregada en cos i ànima als seus alumnes i a la seva professió. Estimava “els seus nens”, acompanyava les seves famílies i va ser sempre una companya honesta i sincera de la qual tots hem rebut afecte i ajut.

La Srta. Pili portava al cor l’escola i, aquest darrer divendres del mes de maig en què homenatgem el Cor de Maria, ens ha deixat en el mateix instant que tota l’escola fèiem una pregària, reflexionàvem sobre la necessitat de ser responsables, de saber respectar-nos, de ser generosos  i de saber fer feliços els qui ens envolten. Déu o el destí o l’atzar o el misteri de la vida... no podia haver trobat millor manera perquè tots acompanyéssim la Srta. Pili en l’adéu d’aquest món. Que descansi en pau.


NOTA IMPORTANT:
Aquest trist succés ens obliga a ajornar la realització de la VI Gimcana de l’escola, prevista per a demà 31 de maig. Donat que la majoria de professorat volem assistir a la cerimònia d’enterrament de la nostra companya hem decidit que la VI Gimcana es durà a terme a principis del curs vinent (setembre-octubre). Els n’informarem en iniciar el curs 2014-15 i esperem que comprenguin la situació i disculpin les molèsties.

Comunitat educativa del col·legi Cor de Maria-Sabastida