Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

29 de març 2012

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA. Reflexió de la Comissió de Salut.

Avui 22 de març estem tots aquí reunits perquè com ja sabeu es el dia mundial de l’aigua.
Tots sabem la importància que te però a vegades no som conscients. Per això hem fet una flama que amb la vostra ajuda ja esta apagada gracies als taps de les ampolles d’aigua que heu col·locat.

Per què és indispensable l’aigua­?????
L’aigua és indispensable per a la vida. Disposar-ne és essencial per a totes les persones, tots els animals i totes les plantes. Sense ella no podríem sobreviure. 
L’aigua la podem trobar en molts llocs i de maneres molt diferents a la natura: en forma de núvols, de pluja, de riu, de mar, de neu, de gel... A casa nostra també tenim  aigua,  perquè la necessitem per a moltes de les nostres activitats diàries:  ens cal beure quan tenim set, per rentar-nos, per fer el menjar,  per rentar la roba...
Però malauradament no a tot arreu es disposa d’aquest bé tan apreciat per això hem de valorar la necessitat i la importància de l’aigua.
A Etiòpia, per exemple, centenars de nens i nenes beuen aigua contaminada per a sobreviure, emmalalteixen i molts d’ ells moren i amb aquest exemple podem veure que a vegades no valorem la quantitat d’aigua que nosaltres fem mal us i ells aprofitarien.
Des de la comissió de salut volíem donar-vos les gràcies er portar l’ampolla i col·laborar amb nosaltres.

Esperem que us hagi agradat aquesta activitat.